Hisobingizni o'chirish so'rovini yuborsangiz, 30 kun ichida tizimdan butunlay o'chiriladi.
30 kun muhlat
So'rov yuborilgandan keyin 30 kun ichida fikrni o'zgartirsangiz, qayta tizimga kirib hisobni tiklashingiz mumkin.
O'chiriladigan ma'lumotlar: